středa 14. ledna 2015

Workout music!

Aneb moje nejvíc nejoblíbenější motivační hudba :D U posilování ve fitku jsem si nikdy moc nezvykla mít na uších sluchátka (hlavně, když nám tam solí Hardwella, to by ty sluchátka byly úplně na nic :D). Uši si zašpuntuju jen výjimečně, hlavně když jedu cardio. Kdy se ale bez sluchátek neobejdu? Samozřejmě při běhání!! (Běhejte si deset kilometrů na stadionu bez hudby, že... Smrt nudou zaručena cca na pátém kilometru.)

Samozřejmě, že každého baví něco jiného a já rozhodně neříkám, že když si pustíte tyhle songy, tak se vám bude cvičit samo :D Dokonce ani neslibuju, že právě vám se tohle bude líbit. Ale třebas tady najdete něco, co vám pomůže trošku obměnit playlist.

1) DJ Fresh ft. Sian Evans - Louder
Od Freshe mě taky dost baví Dibby Dibby Sound, je to sice dost crazy, ale má to v sobě energii, která mě vždycky nakopne :)

2) Rob Bailey and The Hustle Standard - Hungry
Hrozně profláklý workout song, vím :D Ale mě neskutečně baví. Líbí se vám? Zkuste taky Hold Strong, taktéž má čestné místo v mém playlistu.

3) Kraddy - Android Porn
Pokud se vám dobře cvičí na tenhle styl hudby, tak špatný není taky Let go - instrumental.

4) Two Steps From Hell - Protectors Of The Earth

5) Ben Cristovao - Těžký Váhy
Chápu, že s Benem se ne každému trefím do noty. Mě ale Těžký Váhy motivujou. Stejně tak mě baví Nemůžu si dovolit a Pod Hladinou. 

A co vaše songy? Budu hrozně, hrozně, hroooozně ráda za vaše nápady, protože svůj běhací/fitko playlist poslouchám hodně často a tím pádem ho potřebuju i často obměňovat :)

Žádné komentáře:

Okomentovat